Четири от големите производители на подвижен жп състав са подали заявление за участие в процедурата за доставка на нови локомотиви

„Бомбардие транспортейшън“ ГмбХ, ДЗЗД „Сименс Трон”, консорциум „Екселор-Е.Л.“ и ”Щадлер рейл Валенсия“ С.А са кандидатите, подали заявление за участие в процедура: „Доставка и гаранционна поддръжка на 10 броя новопроизведени магистрални електрически локомотиви за нуждите на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД”.

Това стана ясно на официалното отваряне на заявленията за участие, подадени в обявения срок.

Проявеният интерес от страна на водещи компании в производството на подвижен жп състав е добър знак при полагането на усилия за повишаване устойчивостта и качеството на предлаганата услуга от „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД.

Прогнозната стойност на поръчката е 57 501 402.00 лв. без ДДС, като след разглеждане на документацията на подалите заявления участници, процедурата ще продължи на етап подаване на технически и ценови оферти.

Планираното приключване на поръчката е до края на март 2020 г., а предполагаемата доставка на първите нови локомотиви е до 18 месеца след подписването на договора.

За Холдинг БДЖ

Полезно от БДЖ

Стандарти за поведение на персонала при обслужването на клиенти

Стандарти за поведение на персонала при обслужването на клиенти

Стандартите за Обслужване на клиентите на „БДЖ ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ*...

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Имате нужда от помощ? Нека Ви съдействаме! Тук ще откриете най-често...

Debug: ??x??