Пътниците от бързия влак Русе - Варна ще бъдат обезщетени за големия престой в гара Самуил

Вчера, 26-и февруари, бързият влак № 9623 от Русе за Варна, който заминава от Русе в 16:20 ч., е престоял в участъка между гарите Самуил и Висока поляна. Престоят на влака е бил вследствие на ударена заледена пряспа, поради което е възникнала повреда в локомотива. Композицията е изтеглена в гара Самуил, където за пътниците са осигурени храна и топли напитки до изчакването на дизелов локомотив от Варна, който да обслужи влака.

Въпреки независещите от „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД обстоятелства, предизвикани от тежката зимна обстановка, както и усилията на персонала за пътниците да бъдат осигурени нормални условия за престой, националният железопътен превозвач ще обезщети всички свои клиенти, пътували с този влак.

Поради прекалено големия престой в гара Самуил, на всички пътници от бърз влак № 9623 от Русе за Варна ще бъде предоставена възможността да получат билет за избран от тях маршрут за пътуване с влак в страната.

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат своята компенсация на билетните каси във всяка една гара, като предоставят билета си от пътуването с бързия влак от Русе за Варна на 26.02.2018 г.

За Холдинг БДЖ

Полезно от БДЖ

Видове документи за пътуване

Видове документи за пътуване

Вижте информация за предлаганите от БДЖ еднопосочни билети, билети за...

Защита на лични данни

Защита на лични данни

"БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ" ЕООД ГАРАНТИРА, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ СА...

Debug: ??x??