БДЖ получи почетен приз „Добродетел 2018 г.”

Днес, 14 март, на официална церемония в Националния дворец на културата управителят на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД Христо Иванов получи приз „Добродетел 2018 г.”. Събитието се организира за трета поредна година от Националното сдружение на сираците в България (НССБ).

Отличията се дават на институции, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Почетният приз „Добродетел 2018 г.” беше връчен на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД от председателят на НССБ Слави Михайлов в знак на признателност за оказаната активна подкрепа от националния железопътен превозвач.

Управителят на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД инж. Христо Иванов изрази благодарност към председателя на сдружението за връчения приз и заяви, че в лицето на железопътния превозвач всички заинтересовани млади хора в неравностойно положение могат да намерят сигурен и коректен работодател.

От своя страна Слави Михайлов благодари на БДЖ за възможността вече седем години децата да пътуват безплатно с влак из страната, което им предоставя нови лични емоции и преживявания.

През 2018 г. дружеството отново оказа съдействие на Националното сдружение на сираците в България, като осигури превоза на деца от различни социални институции.

БДЖ винаги подкрепя инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

 

 

About Holding BDZ

Useful information BDZ

Claims and refunds

Claims and refunds

The passenger may cancel his trip not later than 3 hours prior to the departure of the train for which the ticket is...

Types of traveling documents

Types of traveling documents

Select the most advantageous way to travel according to your needs and frequency of travel by Bulgarian State Railways.

Contacts

Facebook

Debug: ??x??