БДЖ получи почетен приз „Добродетел на 2019 г.”

БДЖ получи почетен приз „Добродетел на 2019 г.”

Управителят на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД Любен Нанов получи приз „Добродетел на 2019 г.” на организирана официална церемония от Национално сдружение на сираците в България (НССБ), чиято инициатива се организира за четвърта поредна година.

Отличията се дават на организации, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Почетният приз „Добродетел на 2019 г.” беше връчен на дружеството „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД от председателя на НССБ Слави Михайлов в знак на признателност за оказаната активна подкрепа от националния железопътен превозвач по повод инициативите на Сдружението.

Управителят на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД Любен Нанов изрази благодарност към председателя на сдружението за връчения приз и заяви, че винаги могат да намират подкрепа в лицето на железопътния превозвач и освен това всички заинтересовани млади хора в неравностойно положение могат да потърсят реализация в БДЖ като един сигурен и коректен работодател.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за възможността през годините децата да пътуват безплатно с влак из страната, което им предоставя нови лични емоции и преживявания.

През 2019 г. дружеството отново оказа съдействие на Националното сдружение на сираците в България, като осигури превоза на деца от различни социални институции.

Националният железопътен превозвач винаги е подкрепял инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

Debug: ??x??