БДЖ призовава своите клиенти да закупуват билети за пътуване онлайн

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД призовава своите клиенти да закупуват билети за пътуване онлайн, в случай, че им се налага да пътуват. По този начин ще се ограничи струпването на хора на билетните каси и прекия им контакт, който не е препоръчителен във връзка с предприемането на мерки за ограничаване на лични контакти с цел превенция от разпространението на коронавирус.

Чрез онлайн системата е възможно закупуване на билети за всички влакове на територията на страната. Онлайн платформата на билетозидаващата система е достъпна на адрес: https://bileti.bdz.bg/.

Билети могат да бъдат закупени онлайн не по-късно от три часа преди заминаване на конкретния влак по разписание. Закупеният онлайн билет може да се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство на клиента.

БДЖ препоръчва на своите клиенти да спазват висока лична хигиена като често третират ръцете си с мокри кърпи и дезинфектантни разтвори след осъществен допир с предмети на обществени места, да наблюдават здравословното си състояние и да не предприемат пътуване при съществуващи здравословни проблеми или забелязани симптоми на дискомфорт.

Debug: ??x??