„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД получи почетен приз „Добродетел на 2017 г.”

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД получи почетен приз  „Добродетел на 2017 г.”

Днес, 22 февруари, на официална церемония в Централния военен клуб управителят на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД Пламен Пешаров получи приз „Добродетел на 2017 г.”. Събитието се организира за втора поредна година от Националното сдружение на сираците в България (НССБ).

Отличията се дават на организации, фирми и общественици, които са подкрепили различни социални инициативи на Сдружението, в полза на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение.

Почетният приз „Добродетел на 2017 г.” беше връчен на дружеството „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД от председателят на НССБ Слави Михайлов в знак на признателност за оказаната активна подкрепа от националния железопътен превозвач по повод инициативите на Сдружението.

Слави Михайлов благодари на БДЖ за възможността през годините децата да пътуват безплатно с влак из страната, което им предоставя нови лични емоции и преживявания.

През 2017 г. дружеството отново оказа съдействие на Националното сдружение на сираците в България, като осигури превоза на деца от различни социални институции.

Националният железопътен превозвач винаги е подкрепял инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

Debug: ??x??