Специален влак ще превози участиците в инициативата Класика в парка

Специален влак ще превози участиците в инициативата Класика в парка

На 29 юни (събота) в 19:30 ч. от Централна гара София ще потегли специален влак, който ще превози участниците в културната инициатива “Класика в парка”. Събитието ще се проведе на 29 и 30 юни на сцена в двора на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков”, които са организатори, заедно със Синдикален дом на културата на транспортните работници в България и Опера „Нова”.

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, БДЖ и НКЖИ подкрепят инициативата, като в първия ден допълнителна атракция на мероприятието ще бъде специалният влак, който ще пропътува разстоянието от Централна гара София до самата сцена в двора на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков” заедно с участниците в операта „Травиата”.

Спектакълът ще бъде представен от диригента със завидна дългогодишна международна кариера Иван Ангелов, който е съставил оркестър от някои от най-уважаваните столични музиканти, а като солисти в операта "Травиата" от Верди на 29 юни от 21:00 ч. публиката ще види младият сопран от Гърция Зеня Ардженти, тенора Валерий Георгиев и баритона Иван Кабамитов.

Част от средствата от продадените билети ще бъдат използвани за изграждането на храм в двора на Висшето транспортно училище.

За Холдинг БДЖ

Полезно от БДЖ

Видове документи за пътуване

Видове документи за пътуване

Вижте информация за предлаганите от БДЖ еднопосочни билети, билети за...

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Имате нужда от помощ? Нека Ви съдействаме! Тук ще откриете най-често...

Debug: ??x??