Всички пътнически влакове до гара Варна няма да спират на спирка Варна (Стара гара Варна)

От днес /31-ви март/ всички пътнически влакове, които се движат до гара Варна по направленията от Шумен, Добрич, Карнобат и Бургас до Варна, няма да спират на спирка Варна (Стара гара Варна) до края на периода на въведеното извънредно положение в страната.

Ограничението е въведено след проведено заседание на областния кризисен щаб във връзка с предприемането на мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 на територията на област Варна. Причината за решението влаковете да не спират на спирка Варна (Стара гара Варна) е свързано с това, че много пътници слизат от влаковете на спирката и не подлежат на проверка поради липсата на възможност за осигуряване на КПП на територията на спирката.

Спирането на влаковете на спирка Варна (Стара гара Варна) ще бъде възстановено след обявяване на края на въведеното извънредно положение в страната.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg) и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За Холдинг БДЖ

Полезно от БДЖ

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Debug: ??x??