БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството” на официална церемония в хотел „Балкан” в столицата. Събитието се организира за поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ).

Отличията се дават традиционно на личности, организации и институции за приноса им към приемната грижа и приемното родителство.

Почетният приз „Спасител на детството” беше връчен на БДЖ в знак на признателност за оказаното съдействие от компанията.

Представителят на БДЖ Христо Гръков изрази благодарност към асоциацията като заяви, че БДЖ традиционно организира и подкрепя подобни инициативи с намерението те да достигнат до повече деца и техните приемни родители. Също така той отбеляза, че няма по-голяма награда от това да виждаме детските усмивки и да се стремим именно към постигането им.

През 2019 г. БДЖ съдейства и активно се включи в организацията на кампанията „Очаквана ваканция”, която се реализира, като се подпомогнаха деца от приемни семейства и техните родители чрез предоставянето на възможност да получат незабравима почивка в базите на БДЖ в цялата страна, както и да се придвижат безплатно до там.

 

За Холдинг БДЖ
Профил на купувача по дружества

Новини

26.04.2021

Информация за прекратени процедури

Прекратяване на търгове в изпълнение на т. 1, б. „д“ от Решение на Народното събрание от 22.04.2021 г. за налагане на мораториум върху определени действия на държавните органи (обн. ДВ, бр. 34 от 23.04.2021 г.), предвид издадени актове от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщения за извършване на разпоредителни сделки с движимо имущество, собственост на „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

16.04.2021

БДЖ ще обяви нови конкурси за избор на управители на дружествата за пътнически и товарни превози

„Холдинг БДЖ“ ЕАД ще обяви нови конкурси за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД и „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД. Настоящата процедура за оценка на кандидатите за избор на управители на двете дружества е прекратена след обосновано решение на комисията за подбор на кандидатите.

Вижте повече

Debug: ??x??