БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството” на официална церемония в хотел „Балкан” в столицата. Събитието се организира за поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ).

Отличията се дават традиционно на личности, организации и институции за приноса им към приемната грижа и приемното родителство.

Почетният приз „Спасител на детството” беше връчен на БДЖ в знак на признателност за оказаното съдействие от компанията.

Представителят на БДЖ Христо Гръков изрази благодарност към асоциацията като заяви, че БДЖ традиционно организира и подкрепя подобни инициативи с намерението те да достигнат до повече деца и техните приемни родители. Също така той отбеляза, че няма по-голяма награда от това да виждаме детските усмивки и да се стремим именно към постигането им.

През 2019 г. БДЖ съдейства и активно се включи в организацията на кампанията „Очаквана ваканция”, която се реализира, като се подпомогнаха деца от приемни семейства и техните родители чрез предоставянето на възможност да получат незабравима почивка в базите на БДЖ в цялата страна, както и да се придвижат безплатно до там.

 

За Холдинг БДЖ
Профил на купувача по дружества

Новини

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД обявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД oбявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

Вижте повече

Debug: ??x??