БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството”

БДЖ получи почетен приз „Спасител на детството” на официална церемония в хотел „Балкан” в столицата. Събитието се организира за поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ).

Отличията се дават традиционно на личности, организации и институции за приноса им към приемната грижа и приемното родителство.

Почетният приз „Спасител на детството” беше връчен на БДЖ в знак на признателност за оказаното съдействие от компанията.

Представителят на БДЖ Христо Гръков изрази благодарност към асоциацията като заяви, че БДЖ традиционно организира и подкрепя подобни инициативи с намерението те да достигнат до повече деца и техните приемни родители. Също така той отбеляза, че няма по-голяма награда от това да виждаме детските усмивки и да се стремим именно към постигането им.

През 2019 г. БДЖ съдейства и активно се включи в организацията на кампанията „Очаквана ваканция”, която се реализира, като се подпомогнаха деца от приемни семейства и техните родители чрез предоставянето на възможност да получат незабравима почивка в базите на БДЖ в цялата страна, както и да се придвижат безплатно до там.

 

За Холдинг БДЖ
Профил на купувача по дружества

Новини

13.04.2020

Отвaряне на предложения за участие в процедурата за доставка на нови локомотиви

ДЗЗД „Сименс Трон” е единственият кандидат, подал техническа и ценова оферта по обявената процедура: „Доставка и гаранционна поддръжка на 10 броя новопроизведени магистрални електрически локомотиви за нуждите на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД”.

07.04.2020

Удължава се валидностният срок на картите за пътуване с влак

Срокът на железопътните и абонаментните карти, който изтича или е изтекъл след 16-и март 2020 г., ще бъде удължен до 13-и май 2020 г. Удължаването на срока на валидност на картите е във връзка с въведеното извънредно положение в страната и с цел ограничаване на разпространението на COVID-19 чрез минимизиране на контактите и избягване на посещението от клиенти на билетните каси за издаване на железопътни и абонаментни карти.

Вижте повече

Debug: ??x??