„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД открива търг с тайно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот „Екипировъчен пункт гара Горна Оряховица разпределителна”, собственост на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД, включващ открита площ, сгради, жп инфраструктура и съоръжения, описани в тръжната документация, находящ се на територията на локомотивно депо Горна Оряховица, с. Първомайци

 

Обявление търг под наем 

Профил на купувача
Профил на купувача по дружества

Новини

13.04.2020

Отвaряне на предложения за участие в процедурата за доставка на нови локомотиви

ДЗЗД „Сименс Трон” е единственият кандидат, подал техническа и ценова оферта по обявената процедура: „Доставка и гаранционна поддръжка на 10 броя новопроизведени магистрални електрически локомотиви за нуждите на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД”.

07.04.2020

Удължава се валидностният срок на картите за пътуване с влак

Срокът на железопътните и абонаментните карти, който изтича или е изтекъл след 16-и март 2020 г., ще бъде удължен до 13-и май 2020 г. Удължаването на срока на валидност на картите е във връзка с въведеното извънредно положение в страната и с цел ограничаване на разпространението на COVID-19 чрез минимизиране на контактите и избягване на посещението от клиенти на билетните каси за издаване на железопътни и абонаментни карти.

Вижте повече

Debug: ??x??