Център за възстановяване на кадри "Паничище"

Център за възстановяване на кадри "Паничище"

Спазване на всички противоепидемични мерки за заетост и работа съгласно Заповед РД-01-718/18.12.2020 и изменение РД-01-132/26.02.2021 на Министерство на Здравеопазването на Република България.

Международен сертификат за безопасност и хигиена SafeGuard - от Bureau Veritas, ВиенаПочивна база "Паничище" се намира в Рила планина, в центъра на курорта Паничище, който е изходен пункт за Седемте Рилски езера, хижа Ловна, хижа Скакавица. Курортното селище се намира на 94 км от София и е на 1370 м над морското равнище. Изходен пункт за почивната станция е гр. Дупница или гр. Сапарева баня.

Базата разполага с дванадесет апартамента, девет стаи с по четири легла, единадесет стаи с по три легла и дванадесет стаи с две легла. В станцията има и две туристически стаи с по седем легла. Всички стаи са обзаведени с хладилници и телевизори. Почивният център разполага с ресторант с лятна тераса, библиотека, дневен и нощен бар, зала за спорт, сауна и две конферентни зали за семинари с 20 и 110 места, просторни фоайета на всеки етаж и др.

Сградата се отоплява с локално парно и постоянно има топла вода.

Почивната база на БДЖ в курортното селище Паничище притежава международен сертификат за безопасност и хигиена SafeGuard за своята хотелска и ресторантска дейност, издаден след двуетапна проверка от сертифициращ одитор - Bureau Veritas, Австрия - за стриктно спазване на всички приложими мерки, изисквания, предписания и здравни протоколи за работа в условията на пандемия COVID-19.

Сертификатът SafeGuard притежа уникален QR код, който може да бъде проверен онлайн за неговия обхват и валидност.

Почивна база "Паничище" работи целогодишно на свободен достъп. През лятото се организират излети в планината до близки хижи и забележителности. През зимата в близост до станцията работят две ски писти за зимен спорт. Работи и откритият лифт от хижа Пионерска до Седемте рилски езера.


ЦПВК "Паничище" има споразумения и сключен договор за осигуряване на профилакториум и почивка на работници и служители на дружествата от групата на Български Държавни Железници и Национална Компания Железопътна Инфраструктура, както и за придружаващи членове на техните семейства, като работодателят поема частично или изцяло разходите за определен престой, според условията на действащите КТД.

Резервации и почивка по горните условия се осъществява и заплаща по ред и правила определени от съответното дружество. За дружествата от групата на Български Държавни Железници информация е налична в секция БДЖ - Правила за социална сума при почивка


Адрес: Курортно селище Паничище, ЦПВК "Паничище"

Телефони за контакт: +359 884 426 097; +359 888 367 327

E-mail: ppd-panichishte@bdz.bg 

Преди резервация е необходимо да се запознаете с Общите условия за резервация и настаняване в почивните бази на ППД към "Холдинг БДЖ" ЕАД.


ЦЕНИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЗА СЕЗОНИ 2021 г. (без договор*)

 

ЦПВК “ПАНИЧИЩЕ”

 

Нисък сезон

01.01 – 31.01

08.03 – 13.06

01.11 – 19.12

 

Висок сезон

01.02 – 07.03

14.06 – 31.10

Национални и

официални празници

Нощувка в двойна стая

15,00 лв.

20,00 лв.

Нощувка при единично
настаняване в стая

24,00 лв.

30,00 лв.

Храноден на човек

25,00 лв.

25,00 лв.

Нощувка дете до 3 години

Не се заплаща

Не се заплаща

Нощувка  дете от 3 до 12 години

10,00 лв.

15,00 лв.

Храноден дете от 3 до 12 години

15,00 лв.

15,00 лв.

Апартамент до 4 човека

50,00 лв.

60,00 лв.

Апартамент до 6 човека

60,00 лв.

70,00 лв.

* За работници и служители от групата на БДЖ и НКЖИ, работодателят поема частично или изцяло разходите за престой  – самостоятелно или заедно с членове на техните семейства - за определен период, съгласно условията на действащите КТД.

Почивни бази

Новини

26.02.2021

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД обявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

26.02.2021

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД oбявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

Вижте повече

Полезно от БДЖ

Защита на лични данни

Защита на лични данни

"БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ" ЕООД ГАРАНТИРА, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ СА...

Тарифа за превоз на пътници и ръчен багаж по железопътния транспорт във вътрешно съобщение

Тарифа за превоз на пътници и ръчен багаж по железопътния транспорт във вътрешно съобщение

Тарифата е разработена на основание Закона за железопътния транспорт...

Debug: ??x??