"БДЖ- Пътнически превози" ЕООД, гр. София, ул. „Иван Вазов” №3, ЕИК 175405647, отправя покана за участие в обществена поръчка съгласно глава осем „а” от ЗОП с предмет: „Дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, електрически мотрисни влакове /ЕМВ/, дизелови мотрисни влакове /ДМВ/, сгради и открити площи, собственост на „БДЖ- Пътнически превози” ЕООД и тези, които се ползват под наем от „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД.Публичната покана е публикувана под номер 9005517 в Регистъра за публични покани към АОП.

Документи за участие:

1. Приложение №1- Технически изисквания за извършване на услугата

2. Приложение №2- Спецификация на броя пътнически вагони и мотрисни влакове/ЕМВ и ДМВ, с адреси на домуването им и площи за обработка - дезинфекция и дезинсекция за 2012 г.

3. Приложение №3- Спецификация за разпределението на сгради и открити площи, собственост на "БДЖ-Пътнически превози"ЕООД, подлежащи на дезинфекция, дезинсекция и дератизация за 2012 г.

4. Приложение №4-Образец на оферта

5. Приложение №5-Образец на ценова оферта

6. Приложение №6-Справка-декларация, на правоспособния персонал, които ще участва при изпълнение на услугата

7. Приложение №7–Проекто договор, с приложен образец на Протокол за извършване на ДДД обработка

8.Приложение №8–Образец на банкова гаранция за изпълнение

Профил на купувача
Профил на купувача по дружества

Новини

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД обявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД oбявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

Вижте повече

Debug: ??x??