"БДЖ - Товарни превози" ЕООД, гр. София, ул. "Иван Вазов" 3, ЕИК 175403856, отправя покана за участие в обществена поръчка съгласно глава осма „а” от ЗОП с предмет: „Извършване на случаен /авариен/ ремонт на електрически локомотиви серия 46000, собственост на „БДЖ-Товарни превози” ЕООД, обслужващи товарните влакове на територията на ПТП София, за едногодишен период или до изчерпване на стойността до 66 000 лева без ДДС”. Публичната покана е публикувана под номер 9030349 в Регистъра за публични покани към Агенцията за обществени поръчки.

Публична покана

Документи за участие:

1. Проект на договор–Приложение №1

2. Образец на оферта – Приложение №2

3. Образец на ценова оферта–Приложение №3

4. Образец на декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. „а” до „д” и ал. 5, т. 1 от ЗОП–Приложение №4

5. Образец на декларация по чл. 47, ал. 5, т. 2 от ЗОП-Приложение №5

6. Образец на декларация по чл.56, ал. 1, т. 12 от ЗОП–Приложение №6

7. Образец на Декларация по Закона за икономическите и финансови отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици –Приложение №7

Профил на купувача
Профил на купувача по дружества

Новини

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД обявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Товарни превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

01.09.2023

Конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД

„Холдинг БДЖ“ ЕАД oбявява конкурс за възлагане на управлението на „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД, гр. София - избор на управител/управители на дружеството, по реда на Закона за публичните предприятия.

Вижте повече

Debug: ??x??